Asociația pentru Consiliere și Educație în Sănătate

ACES_logo final Asociația pentru Consiliere și Educație în Sănătate

Curs – Cum să îți pui pacienții pe pompă de insulină

curs instalare pompa insulina

Pacienții cu diabet pot obține  GRATUIT prin Programul Național de Diabet senzori de monitorizare glicemică continuă și pompe de insulină – dispozitive cu ajutorul cărora diabetul devine mai ușor de gestionat. 

Echipa ACES a inițiat o serie de cursuri intitulate „Cum să îți pui pacienții pe pompă de insulină” pentru integrarea dispozitivelor în practica clinică curentă. Cursurile se adresează  tinerilor specialiști și medicilor rezidenți din specialitatea Diabet, Nutriție și Boli Metabolice care vor să includă tehnologia în tratarea pacienților lor, și sunt susținute de medici diabetologi cu experiență în montarea dispozitivelor utilizate în diabet (senzori, pompe de insulina). Lectorii îsi desfasoara activitatea în Centre specializate, având experiență de peste 4 ani în gestionarea pacienților care utilizează tehnologii în controlul diabetului zaharat insulino-necesitant. 

Cursurile sunt de tip „hands-on” incluzând pompe de insulină Medtronic 640G și sisteme cu buclă închisă MiniMed 780G. 

Te gândești să participi la una dintre edițiile viitoare? Contactează-ne și – ca să îți fie mai ușor – vezi în filmulețul de mai jos ce părere au cei care au participat la edițiile anterioare:

Articole recente

Prediabetul

CE ESTE – CAUZE – SIMPTOME – FACTORI DE RISC Ce este prediabetul? – Înainte de a putea răspunde la această întrebare

Despre glicemii

Cum interpretăm corect glicemiile? Care este valoarea normală a glicemiei și de la ce valoare a glicemiei merg la medic?

Diabetul de tip 1

CUM ÎL RECUNOAȘTEM; SIMPTOME CLASICE Diabetul zaharat de tip 1 este rezultatul unei tulburări de imunoreglare fiind consecință a unui proces de

Abonează-te

Urmărește-ne

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *