Politica de confidențialitate

Termeni și condiții pentru donațiile cu cardul făcute în sprijinul Ascociației pentru consiliere și Educație în Sănătate prin intermediul euPlătesc.ro pe site-ul www.aceshealth.ro:

Cadru general:

Pe site-ul www.aceshealth.ro se pot face donații punctuale sau recurente. Procesarea donațiilor se face securizat, conform protocoalelor euPlătesc.ro. Donatorul poate selecta valoarea donației punctuale sau lunare ce se va debita de pe cardul bancar furnizat de donator. În utilizarea platformei de mai sus, donatorul se angajează că va furniza informații reale, corecte și complete.

Donațiile sunt făcute în sprijinul misiunii Ascociației pentru consiliere și Educație în Sănătate, înregistrată ca persoană juridică la Judecătoria Iasi cu nr. 66/A/ din 13.07.2021, CIF 44904030, cu sediul în Iași, Șos. Păcurari nr. 70, județ Iași, Cont IBAN RO64BTRLRONCRT0617642901 (pentru LEI), la Banca Transilvania.

La momentul donației, donatorul va oferi următoarele date cu caracter personal: nume, prenume, email, telefon mobil. Donatorul poate opta sau nu pentru primirea de informații din partea Ascociației pentru consiliere și Educație în Sănătate cu privire la destinația sumei donate.

Indiferent de opțiunea aleasă pentru comunicarea ulterioară, în cazul unei donații punctuale prin card pe aceshealth.ro, după efectuarea și confirmarea plății, donatorul va primi un email generat automat din partea procesatorului de plăți (euPlătesc.ro) și din partea Ascociației pentru consiliere și Educație în Sănătate. În cazul unei donații recurente, donatorul va primi un email generat automat, cu statusul plății, la fiecare debitare lunară a cardului.

Returnarea donațiilor punctuale

Donatorul poate solicita, fără a invoca un motiv anume, în termen de 30 de zile calendaristice de la data donației, creditarea acesteia printr-un email la aceshealth@gmail.com. Pentru identificarea și confirmarea donației, donatorul va oferi următoarele date cu caracter personal, folosite și la momentul donației: nume, prenume, email, telefon mobil.

ACES va rambursa donația în maximum 5 zile lucrătoare de la primirea solicitării, urmând ca fondurile să fie creditate în maxim 45 de zile calendaristice (funcție de banca emitentă a cardului și tipul cardului).

Returnarea și întreruperea donațiilor recurente

Donatorul poate întrerupe recurența donației lunare în orice moment solicitând întreruperea donației printr-un email la aceshealth@gmail.com. Pentru identificarea și confirmarea donației, donatorul va oferi următoarele date cu caracter personal folosite și la momentul inițierii donației recurente: nume, prenume, email, telefon mobil.

 

Pentru orice alte detalii, neclarități sau întrebări suplimentare, vă rugăm să ne contactați pe email la aceshealth@gmail.com .