Donează acum

Prin acțiunile noastre generăm schimbări pozitive, și astfel devenim un partener valoros și de încredere în susținerea stării de sănătate a comunităților în care intervenim. Ajută-ne să ajutăm cât mai multe cauze! Implică-te alături de noi! 

Donează și tu!

Devino partener

Redirecționează până la 20% din impozitul pe venit sau pe profit datorat statului completând formularul din partea dreaptă pentru generarea documentului 

SAU redirecționează 3,5% gratuit din impozitul tău dând click AICI!


  doi aniun an


  Depun personal formularul la ANAFTrimit formularul completat și semnat către ACES și să îl depuneți voi la ANAF   doi aniun an


   Depun personal formularul la ANAFTrimit formularul completat și semnat către ACES și să îl depuneți voi la ANAF


   Achiziționează un senzor de glicemie

   Copii și tinerii cu diabet de tip 1 la debut au o perioadă de așteptare de minim șase luni până la posibilitatea acordării unui sistem de monitorizare continuă decontat de către CAS. Voi cumpărați senzorii, noi aducem transmiterul pentru a veni în sprijinul pacienților nou diagnosticați, în cea mai dificilă perioadă, acomodarea cu boala.  

   Glucose Angel

   Donează un pachet de monitorizare complet pentru șase luni (transmiter + senzori) pentru un copil cu dz1 la debut. Copii și tinerii cu diabet de tip 1 la debut au o perioadă de așteptare de minim șase luni până la posibilitatea acordării unui sistem de monitorizare continuă decontat de către CAS. Pachetul are valoarea de 10.000 ron și puteți dona utilizând modulul de mai sus. Introduceți suma manual și menționați în secțiunea de Detalii – „Glucose Angel”. Un membru al echipei va reveni imediat după finalizarea procesului de donație. 

   Fii voluntar ACES

   Ajutorul este apreciat. Bucuria, sentimentele de bine care vin din partea celor pe care îi susținem sunt cea mai mare recompensă pe care o putem primi și împărtăși cu voi.

   Fii ambasador școlar

   Preșcolarii și școlarii. Ajută-ne să promovăm în grădinițe și scoli ce înseamnă diabetul, cum se tratează, ce presupune să ai diabet și cum îl gestionezi la grădiniță sau școală.

   Devino Mentor

   Programul de mentorat cuprinde relaționarea dintre un pacient cu diabet de tip 1 cu vârsta de peste 18 ani cu un pacient nou diagnosticat pentru a îi putea răspunde la întrebările ce pot să apară legat de boală sau alte situații delicate.

   Dăruiește ziua ta de naștere

   Alege un proiect din portofoliul nostru și încurajează-ți prietenii și familia să participe cu donații pentru cauza ta (a noastră). Facem noi cinste cu tortul 🙂