Asociația pentru Consiliere și Educație în Sănătate

ACES_logo final Asociația pentru Consiliere și Educație în Sănătate

TRAINING:

Insulinoterapie intensivă și aplicații dedicate

Cum calculezi bolusurile de insulină rapidă corect, în funcție de numărul de carbohidrați, glicemia actuală și insulina încă activă de la injecțiile anterioare?

Un proces laborios care poate fi parcurs, acum, cu ajutorul unei singure aplicații pe care o putem seta ca pe o pompă de insulină (deși, în cazul aplicației, insulina se injectează cu pen-ul). Calculele sunt corecte și scutesc pacientul de pașii adiționali consumatori de timp pe care i-ar parcurge prin metodele obișnuite.

Aplicația mySugr a devenit un standard în unele dintre serviciile de diabet din România. Vă invităm să ne unim forțele pentru a face mai ușoară viața pacienților insulinotrați făcând mai facilă adaptarea dozelor de insulină la nevoile reale.

Și nu în ultimul rând, haideți să discutăm despre:

✅ Aplicații moderne utilizate în diabet în rândul medicilor rezidenți, specialiști, primari și asistenților medicali cu rol în instalarea acestora, creare cont și setare a parametrilor aplicației (conform indicațiilor medicului)

Înregistrarea, autentificarea și gestionarea profilului de utilizator

✅ Accesarea și asimilarea informațiilor medicale și recomandărilor din aplicație

✅ Monitorizarea prin intermediul aplicației (introducerea datelor medicale, urmărirea unor parametri specifici, utilizarea instrumentelor și funcțiilor disponibile în aplicație)

Cunoașterea în detaliu a funcțiilor aplicației

Modele din practica clinică și evaluări, alături de participanții la curs, a modurilor posibile de rezolvare a cazurilor discutate.

 

📅 BUCUREȘTI – 20 aprilie – Înscrie-te cu click aici:
🔗 https://forms.gle/Xzi9qyRFmSE1J6rc8

📅 BRAȘOV – 11 mai – Înscrie-te cu click aici:
🔗 https://forms.gle/LeRbwmcYWwrMiep2A

 

 

Alte cursuri

Abonează-te

Urmărește-ne

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *