Asociația pentru Consiliere și Educație în Sănătate

ACES_logo final Asociația pentru Consiliere și Educație în Sănătate

Screening gratuit pentru diabet zaharat

📣 Înscrie-te și acționează în campania națională de SCREENING GRATUIT PENTRU DIABET ZAHARAT între 1 și 30 noiembrie 2023 și fii printre cei peste 4000 care își identifică riscul.

ACES- Asociația pentru consiliere și educație în sănătate marchează Ziua Mondială a Diabetului (14 noiembrie) printr-o inițiativă de 30 de zile în care peste 4000 de persoane cu factori de risc pentru diabet se pot testa GRATUIT la nivel național, prin medicii de familie desemnați. Tema din acest an a zilei de 14 noiembrie, „Access to Diabetes Care”/„Accesul la îngrijire”, ne-a inspirat să facem încă un pas spre posibilii pacienți cu diabet, nediagnosticați, în viața cărora un simplu screening poate face diferența dintre risc și diagnostic.

Ne propunem ca peste 4000 de persoane să pună, deci, un răspuns în locul riscului, iar echipa medic de familie – diabetolog din teritoriu să poată fi din secunda 1 alături de pacienții care au nevoie de ajutorul lor în gestionarea acestei afecțiuni.

Mulțumim colegilor din țară (medici de familie și medici diabetologi) pentru implicarea voluntară și acceptul de a ne fi alături în inițiativa noastră.

☝️ Dacă ești medic și dorești să te implici în campanie, te rugăm, scrie-ne:  aceshealth@gmail.com. Îți răspundem cu mare drag și îți spunem care sunt pașii care trebuie urmați ca să faci bine alături de noi pentru peste 4000 de oameni din țară.

Haideți să ieșim din zona de risc, împreună.

Articole recente

Prediabetul

CE ESTE – CAUZE – SIMPTOME – FACTORI DE RISC Ce este prediabetul? – Înainte de a putea răspunde la această întrebare

Despre glicemii

Cum interpretăm corect glicemiile? Care este valoarea normală a glicemiei și de la ce valoare a glicemiei merg la medic?

Diabetul de tip 1

CUM ÎL RECUNOAȘTEM; SIMPTOME CLASICE Diabetul zaharat de tip 1 este rezultatul unei tulburări de imunoreglare fiind consecință a unui proces de

Abonează-te

Urmărește-ne

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *