ZIUA MONDIALĂ A DIABETULUI 2023

Sfaturi esențiale în prevenția diabetului

Tu POȚI, eu POT, noi PUTEM, ei/ele POT: de 14 noiembrie, Ziua Mondială a Diabetului, suntem neînfricați: putem și avem cu ce să îl prevenim.

Tema acestui an, „Accesul la îngrijire”, ne-a ridicat provocarea de a veni cu ceva în plus pentru persoanele care doresc să elimine riscul de diabet din viețile lor. Ne plac provocările, de aceea am lansat și campania de Screening Gratuit pentru diabet, care se desfășoară la nivel național pe tot parcursul lunii noiembrie 2023.

Nu ne oprim aici. Am reușit, împreună cu o echipă completă de specialiști în Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, să aducem într-un singur material sfaturile esențiale pentru prevenția diabetului. Tipuri de alimente, cantități, formule de calcul pentru a ști când trebuie să tragem un semnal de alarmă, activități fizice și alte recomandări la fix pentru o viață cu risc scăzut de diabet zaharat.

Materialul poate fi descărcat cu click pe butonul de mai jos. Vă invităm să sprijiniți conștientizarea riscului de diabet și să marcați Ziua Mondială alături de noi prin share la această pagină. Dacă aveți membri ai familiei, prieteni, colegi, cunoștințe cărora credeți că le-ar fi utile informațiile de acolo, vă încurajăm să le faceți cunoscute. Prevenția poate salva viitoruri.

Să auzim de (tot mai) bine!